Snow Patrol - Run (Claudia Emmanuela Santoso) | The Voice of Germany 2019 | Sing-Offs

  görünümler 12,163,914

The Voice of Germany - Offiziell

The Voice of Germany - Offiziell

2 yıl önce

Claudia Emmanuela Santoso will es in den Sing Offs mit "Run" von Snow Patrol in die nächste Runde schaffen. Kann Sie auch mit "Run" von Snow Patrol überzeugen und in die Semi-Finals einziehen?
►Ganze Folgen: bit.ly/TVOG2019_GanzeFolgen
►Coach Stories: bit.ly/TVOG2019_CoachStories
►Unplugged-Clips: bit.ly/TVOG2019_Unplugged
► Backstage Interviews: bit.ly/TVOG2019_Backstage
► NEU! Comeback-Stage: bit.ly/TVOG2019_ComebackStage
► THE VOICE OF GERMANY 2018: bit.ly/TVOG2018
► BLIND AUDITIONS 2018: bit.ly/TVOG2018Blinds
► THE VOICE OF GERMANY 2017: bit.ly/TVOG_2017
► SUBSCRIBE TO THE VOICE OF GERMANY:
bit.ly/TVOG_Subscribe
► BEST LOVESONGS: bit.ly/TVOGBalladen
► BEST POP MUSIC: bit.ly/TVOGPop
► BEST ROCK MUSIC: bit.ly/ROCKTVOG
The Voice of Germany: die einzigartige Casting Show, in der nur echte Künstler mit großartiger Stimme gesucht werden, ist wieder da. Immer Donnerstag 20.15 Uhr auf und sonntags in SAT.1! Ein Hoch auf diese Coaches: Mark Forster kämpft zusammen mit Alice Merton, & Rea Garvey um die besten Stimmen bei The Voice of Germany 2019!
Germany’s most successful music TV Show is back! - The Voice of Germany 2019 airs Thursday at 8.15 pm on ProSieben and Sunday on SAT.1! New season, new coaches: Mark Forster is fighting together with Sido, Rea Garvey &Alice Merton for the best voice in Germany!
********************************************
Impressum: www.prosieben.de/service/impr...

YORUMLAR: 30 263
Dewi Perwita
Dewi Perwita 2 yıl önce
Obat penasaran percakapan setelah nyanyi Host : "Para penonton sekalian Claudia, Luar biasa ! Saya menjadi pembawa acara pertunjukan ini sekarang selama 8 tahun dan saya tidak pernah mengalami pertunjukan seperti ini sebelumnya Claudia :Terimakasih terimakasih Host : Mark bagaimana pendapatmu Mark Foster: Untuk semua dan Claudia Inilah tujuan kami di sini, ini untuk semi final, ini untuk memenangkan semuanya". Host : Bagaimana Sido menurutmu? Sido: "Saya sangat setuju! Sejauh ini dia penyanyi terbaik yang kita miliki dalam kompetisi tahun ini. Sebelumnya saya tidak yakin apakah Anda adalah mesin atau robot, tetapi hari ini Anda sedikit gugup, sehingga saya bisa melihat Anda adalah manusia/orang, yang meyakinkan saya ". Rea Garvey: "Sungguh menakjubkan, saya tidak tahu bagaimana suara sebesar itu dapat keluar dari seorang gadis kecil, saya tidak tahu bagaimana dia melakukannya. Saya tidak ingin berada di posisi Alice, karena Alice memiliki penyanyi muda yang hebat dan harus menendang keluar salah satu sekarang (untuk Claudia) Alice Merton:" Aku tahu, aku tahu, terima kasih Rea aku merasa jauh lebih baik sekarang. Aku pikir tidak ada kata-kata untuk menggambarkanmu Claudia. Aku merasa terhubung dengan claudia. Ketika saya masih muda saya jug pindah ke Jerman ke kota yang sama yaitu Muenchen dan kami berdua sama sama suka menyanyi. Setiap kali ketika Anda bernyanyi, terjadi sesuatu kepada dengan saya Host : Sekarang waktunya menentukan apakah dia akan masuk ke kursi panas dan langsung ke Semi final ya atau tidak? Alice : Saya harus menempatkannya di Kursi Panas Host : Selamat anda terpilih ke final Claudia: Terimakasih alias Dankeschön Host : Karena anda memilih Clauia artinya Kursi panas harus keluar 1 siapa yang akan anda pilih Mariel atau Bastian? Alice : Blabalabla ............................. bingung bingung bingung Host : Music sudah berjalan anda ?harus memutuskan Alice : ok hinung mundur dari 5 Rame rame : 5 4 3 2 1 Alice : diantara berdua saya memilih Mariei Dah ah pegel Like ya hehehe
Tiyar Bahtiyar
Tiyar Bahtiyar 29 gün önce
@Merita Rismala maksih lurr
someone
someone 3 aylar önce
501
someone
someone 3 aylar önce
500
someone
someone 3 aylar önce
499
Damaaa58
Damaaa58 Yıl önce
Ndengerin berkali2 tidak pernah ada bosennya. Terima kasih Claudia Emanuella sudah membawa nama harum Indonesia ke kancah internasional. God bless you
somsomi
somsomi Aylar önce
@Edogawa Habibi apasih, dikata audisi sana milik sana. emg orang luar ga boleh ikut? dikata indo kali ya
Edogawa Habibi
Edogawa Habibi 4 aylar önce
Wkwk iya sih asalnya doank tetep aja menang nya di sana berarti asal sana wong di sini aja dibully Ama onoh
XI MIPA 1-19-Gustiano Warliana
XI MIPA 1-19-Gustiano Warliana 4 aylar önce
@Edogawa Habibi asal indo ngab
Edogawa Habibi
Edogawa Habibi 5 aylar önce
Punya Jerman ini ngab apa indo wong audisinya di Jerman lawak kali kau yah haha
Sabine Mentel
Sabine Mentel Yıl önce
Ich verstehe nicht ,das so ein Talent ,noch nicht in den aktuellen Musiksendungen zu sehen ist. Als Talent ,the best ..ever !
andi catur88
andi catur88 4 aylar önce
You sang so beatifully You sing knows the meaning of the song and stressing the word to deliver the audience Please keep up this style no need to do improvitation the original song like others , because your voice already nice to be heard Just try to improve litle high note to be safe
Dxrk Scream
Dxrk Scream 10 aylar önce
Chill mal ist schon gut aber
Ichsan Wibowo
Ichsan Wibowo Yıl önce
abhängig von jeder Bewertung Ich dachte nur, Claudia sang mit großartigem Gefühl
Sabine Mentel
Sabine Mentel Yıl önce
Ja ,ich meine ,wann hört man so eine tolle junge Künstlerin. Dazu noch bescheiden, klug und hübsch
RicHARD cHARLiE
RicHARD cHARLiE 3 aylar önce
這是一個完美的歌手,能從呼喊的聲音,發出感情及有層次的一級一級上高音,從開始發聲,溫柔及流暢,低音至高音的流暢,並非一般歌手能做到,是由心底唱出感情的呼喊,沒有阻滯,一些瑕癡都沒有,流暢柔美的聲音,真是難得,到現在,沒有看見有一個歌手像她一樣在香港出現過,希望將來會有
kahlila rei
kahlila rei Yıl önce
This is epic! And she sings by herself on that wide stage, no dancers, no choir, to make the performance and singing grandeur. It is just her, alone! And she nails that song. Goose bumps! Hats off to you, Claudia Emmanuela Santoso. It is the best cover I have ever seen.
Lukas Nando
Lukas Nando 2 yıl önce
untuk pemirsa internasional kami: Host: "Saya menyajikan pertunjukan ini sekarang selama 8 tahun dan saya tidak pernah mengalami kinerja seperti ini sebelumnya". Mark Foster: "Inilah tujuan kami di sini, ini untuk final, ini untuk memenangkan semuanya" Sido: "Saya sangat setuju! Sejauh ini performa terbaik sejauh ini. Sebelumnya saya tidak yakin apakah Anda seorang mesin atau robot, tetapi hari ini Anda sedikit gugup, jadi saya bisa melihat Anda adalah manusia, yang meyakinkan saya ". Rea Garvey: "Sungguh menakjubkan, saya tidak tahu bagaimana suara sebesar itu dapat keluar dari seorang gadis kecil, tidak tahu bagaimana dia melakukannya. Saya tidak ingin berada dalam posisi Alice, memiliki penyanyi yang hebat dan harus menendang keluar sekarang untuk Claudia "Alice Merton:" Saya tahu, saya tahu, terima kasih Rea Saya merasa jauh lebih baik sekarang ... Saya merasa terhubung dengan Anda (Claudia). Ketika kami masih muda kami berdua pindah ke Jerman ke dalam kota yang sama (Munich) dan kami berdua suka menyanyi. Setiap kali ketika Anda bernyanyi, ia melakukan sesuatu dengan saya "Dia memilih Claudia dari Bastian, Claudia berada di setengah final.
Sholah Udin
Sholah Udin 2 yıl önce
Mksh translitnya
Izanami
Izanami 2 yıl önce
Terima kasih...
Melmel Kw
Melmel Kw 2 yıl önce
Term.akasih sudah bantu
Lukas Nando
Lukas Nando 2 yıl önce
@Inspirasi Untuk Kita iya bor pas waktu yg nonton masih 20rb an pagi lagi pas mau berangkat sekolah.😋
Inspirasi Untuk Kita
Inspirasi Untuk Kita 2 yıl önce
ini terjemahan sebelumnya.......heueheu...
Reinhard Holzer
Reinhard Holzer 10 aylar önce
Für mich stimmlich ein Superstar. Da gibt es weltweit nicht viele "Stars" die nur annähernd so eine gewaltige, schöne und gefühlvolle Stimme haben. Ich kann absolut nicht verstehen, daß nicht ALLE namhaften Songwriter bei Claudia Schlange stehen und einen Hit nach dem anderen mit Ihr produzieren.
BVB1909Bali
BVB1909Bali 8 aylar önce
Das ist eine Marketing.
wied2799
wied2799 2 yıl önce
Dari 2019 awal claudia blind audisi sampe sekarang ga pernah bosen dengerin terus suaranya, palagi di lagu never enough dan run wow super mantul.... good luck claudia moga sukses kuliah dan karir nyanyi nya 👍👍👍👍👍👍👍😍😍
Icewizard Eugeo
Icewizard Eugeo 2 yıl önce
Betul bro
Alfonso Fernández
Alfonso Fernández Yıl önce
Esta chica siempre canta mejor que el original. Ella es música🎤🎼🎹🎶 ella es canción.
Jon Marsh
Jon Marsh Yıl önce
Inilah yg namanya spektakuler di negri sendiri kurang diminati oleh juri" lokal yg lebay ...tapi di dunia international menggemparkan ..Audi kamu mmg beda dan luar biasa .... bangga liat kmu berjaya di bumi bavaria ... bravo Audi terus berkarya di eropa n banggakan kami disini
Hendro Prabowo
Hendro Prabowo 3 aylar önce
@Linkin Parkinson iya sepertinya begitu.. Mungkin dulu suaranya belum matang trs akhirnya dia terus belajar
Linkin Parkinson
Linkin Parkinson 3 aylar önce
Bukan kurang di minati,, coba lihat ulang saat dia ikut audisi di Indonesia dulu,, memang suaranya belum matang sprti skrng ini,, mngkin jika pada saat audisi Dulu suaranya Sdh bagus sprti saat ini,, saya yakin dia pasti juga akan sukses di Indonesia jadi tolong jng anda menjelek2 an negara anda sendiri,, banyak jg penyanyi2 hasil audisi di Indonesia yg skrng go internasional salah satu nya Marion jola, lyodra, dan masih banyak lagi
Jesisca Evelin J Sianturi
Jesisca Evelin J Sianturi 2 yıl önce
She is the candidate winner for The voice Germany 2019. She is very dangerous because she can convey the meaning of the song to audience.❤ Send Love to Claudia from Yogyakarta Indonesia❤
Ratu Spoiler
Ratu Spoiler 2 yıl önce
saya terhipnotis oleh suaranya. claudia suaramu membangkitkan perasaan pendengar kedalam lagu yg kamu bawakan.. dan itu sempurna ❤
Karol Barbara
Karol Barbara 2 yıl önce
Simplesmente perfeita, muito perfeita. Claudia🤩🤩🎶🎶 🇧🇷🇧🇷
Luke Ces
Luke Ces Yıl önce
@Karol Barbara wow danke 🙏
Karol Barbara
Karol Barbara Yıl önce
Hi Luke, I'm already registered.. ☝🏻😊
Luke Ces
Luke Ces 2 yıl önce
her channel trpost.net/tools/rRDBf35bwikLLJUDodyzEA.html
Raphael Andhika Hartono
Raphael Andhika Hartono 2 yıl önce
This is NOT a competition, this IS a concert!
rian tambunan
rian tambunan Yıl önce
Hahahha
Peter Parker
Peter Parker Yıl önce
cant argue with that.
Sali Arifi
Sali Arifi 2 yıl önce
One of the greatest performance ever, it sounds better than original, born to sing
JEsaputra
JEsaputra 2 yıl önce
Warna suaranya dalem bikin emotional dan gak lebay ,semangat terus Claudia ,saya rasa anda bisa lebih dari ini,pressure disana pasti luar biasa,oveall keren 3x peformance mu,semua bikin merinding. banyak penyanyi hebat di negara kita namun terkadang mereka tanpa sadar terbawa over teknik yg menipiskan jiwa lagu .. 😊 love u claudia
Kundari Dari
Kundari Dari 2 yıl önce
@jhon cobra setuju bgt, hrus rasa dpt ,
Kundari Dari
Kundari Dari 2 yıl önce
@Imam Eman ya aku lebih suka claudia rasanya dpt bgt
jhon cobra
jhon cobra 2 yıl önce
@Matematika Itu Simple ya makanya jarang ada penyanyi yg seperti itu, kalo di indo yg seperti itu juga jarang , tapi ada sih contohnya krisdayanti dulu. Kd muda kalo nyanyi semua mata tertuju kedia, penghayatannya gila. Feel disetiap kata perkata ada, artikulasi jelas. Saya blm meliat penyanyi seperti itu lagi
Matematika Itu Simple
Matematika Itu Simple 2 yıl önce
@jhon cobra tahu, tapi kan sulit
jhon cobra
jhon cobra 2 yıl önce
Ini yg sebenarnya yg harus dipelajari judges2 di indonesia idol, cari idol yg bisa membuat merinding 1 studio hingga penonton dirumah, kalau cuma nyari teknik saja, orang agak enek dengernya kalo cuma teknik aja gada soul, contohnya maria, skill oke tapi soul kurang. Lebih keterima skill sederhana tapi penjiwaan dan penyampaian lagu feelnya dapat banget. Penyanyi yg sebenarnya itu yg bisa menyampaikan isi dan feel lagu kependengarnya. Bukan melulu tentang teknik bernyanyi saja.
zakaria simbolon
zakaria simbolon Yıl önce
terimakasih untuk claudia, anda menyanyi dengan bagus, sehingga menggugah hati yang terdalam....anda layak juara
Bruno Savron
Bruno Savron Yıl önce
Wow, the best performance of this song ever, better than the original. Can't stop listening. A gift from heaven. No words to thank you, most beautiful girl. Sei bellissima e bravissima!
Indra Gunawan
Indra Gunawan Yıl önce
Agree
José Aglais de Oliveira Filho Aglais
José Aglais de Oliveira Filho Aglais Yıl önce
This melody is beautiful and was masterfully very well interpreted, what a beautiful thing, congratulations diva! Essa melodia é linda e foi magistralmente muito bem interpretada, que coisa linda, parabéns diva!
Len Gould
Len Gould 2 yıl önce
Incredibly pure musical voice, and such range! A gem.
donny wibowo
donny wibowo 2 yıl önce
Yes unforgetable, magic Claudia
Mine Channel
Mine Channel 2 yıl önce
Selamat hari SUMPAH PEMUDA (28 Oktober 2019) Claudia jadi salah satu contoh pemuda pemudi yang lagi berjuang mengharumkan nama bangsa tercinta INDONESIA. Semangaaaatttttttttt... So proud of you
Jodi Parea
Jodi Parea 2 yıl önce
Dan Claudia lahir tgl 27 oktober......!!!
Papua Wene
Papua Wene 2 yıl önce
Amin
Aka Fauzi
Aka Fauzi 2 yıl önce
Merdekaaaa
Andi Rante
Andi Rante 2 yıl önce
Suara anak ini sangat memakai perasaan, pesan lagunya sampai ke kita pendengarnya, Like Full... Suara yang sederhana tapi sangat spektakuler kita mendengar dan melihat setiap penampilannya. Calon Diva In The World
Claudia Emmanuela Santoso
Claudia Emmanuela Santoso Yıl önce
Thank you for your lovely comments and your support! :)
Shany Novelia
Shany Novelia 2 aylar önce
Di tonton berulang2 sampai skrg, sll amazinggg..🤩🤩🤩
Rick Schwarberg
Rick Schwarberg 3 aylar önce
You really are an amazing singer!!!
Agussalim Usman
Agussalim Usman 3 aylar önce
Claudia sangat cantik dengan penampilan ini, sangat luar biasa dan penuh perasaan membawakan lagu ini..
Arlei Pereira
Arlei Pereira 3 aylar önce
Sou brasileiro e já ouvi esta apresentação centenas de vezes e considero você Claudia Emmanuella uma das maiores cantoras desta dispensação e terra!!!
Luke Ces
Luke Ces 11 aylar önce
most welcome Claudia 💟💟💟
zeraldine dulanas
zeraldine dulanas Yıl önce
Claudia's version of this song is more beautiful than the original one. She sang it as if she was the original singer. Congratulations!
doudi
doudi 5 gün önce
Leona est incroyable. C pas la peine de les comparer
Valeš
Valeš 2 aylar önce
Not even close to snow patrol or leona
Todd Troll
Todd Troll 7 aylar önce
@Christian Satine I watched some of Leona's X Factor performances after reading your comment. And you are absolutely right. Leona was extraordinary and became even better after X Factor.
Green Spot
Green Spot 7 aylar önce
@Christian Satine 👍
Booshter
Booshter 7 aylar önce
It's not as good as the Snow Patrol version. Gary Lightbody's voice has an emotional depth she cannot emulate.
Zeraldine Ďulanas
Zeraldine Ďulanas 2 yıl önce
I like this version, especially with the way she sung it. She is very expressive everytime she sing, but she got my attention with the way she render this song. Goodluck with your career! This is Zeraldine from the Philippines!
Jerico Jard
Jerico Jard Yıl önce
One thing the really caught my attentio was her voice is good not extra ordinary but the feeling ...emotion..she put soul in each cover and make it her own...now....thats something else..magical...
Opolao Tahuna
Opolao Tahuna Yıl önce
Totally agree with Zeraldine
Zhaghafa Online
Zhaghafa Online Yıl önce
Idem
donny wibowo
donny wibowo 2 yıl önce
Agree
Mama Milan
Mama Milan 2 yıl önce
Ich bin stolz auf Dich, Claudia! Es stimmt, dass Du the Voice 2019 Germany gewinnen wirst! 👍🙏❤ Viel Erfolg, GOD BLESS! Indonesia bangga! 👏👏👏
Music Karo
Music Karo 2 yıl önce
Thnks... God bless you
Слава Majestic
Слава Majestic Yıl önce
Каждое исполнение как произведение искусства, просто ушатала всю Российскую "эстраду", никто даже рядом не стоял, впрочем как и данные судьи :)
Iksan Saing
Iksan Saing 2 yıl önce
Sangat sangat seperti penyanyi profesional...luar biasa...!!! Auranya begitu kuat menyihir semua penonton....
Christoforus Stevan
Christoforus Stevan 9 aylar önce
This is clearly the best song she's ever sung
erna
erna Yıl önce
Kangen liat audy perform di panggung besar kayak gini, suaranya mampu menghipnotis penonton.. amazing!
Baim Paula
Baim Paula 2 yıl önce
WOW TRENDING 3 !!! WE LOVE U AUDI !!! INDONESIA LOVE UUU
Antonius Axbersius Ternando
Antonius Axbersius Ternando 7 aylar önce
Ke 500
An Dika
An Dika 9 aylar önce
.
I Made Merta Prabawa SMK Negeri 1 Tabanan
I Made Merta Prabawa SMK Negeri 1 Tabanan Yıl önce
I'am the last one
Brilian Nidya Alinka
Brilian Nidya Alinka Yıl önce
hallo
Gani Saputra
Gani Saputra Yıl önce
Maaf telat 1 tahun 😂
No Fake
No Fake Yıl önce
When a singer can make you feel laughter, pain, joy, and even sorrow, he/she is a gifted singer. what a brilliant performance. Just pure perfection Claudia. You are one in a million and a beautiful soul as well. Well done
David Montague
David Montague 5 aylar önce
This was another amazing performance by Claudia. And I'm not sure if I read somewhere that she was under the weather or not feeling so well for this performance. Not sure if that may have been the reason for the shortened version of the song, also. BUT SHE STILL ROCKED IT!!!👏👏❤❤👏👏
In Tjiang Tjhin
In Tjiang Tjhin Yıl önce
Claudia mmg luar biasa . Tanpa bantuan backing vocal,dancer ,hanya seorang Audi dengan postur tubuh terkecil dari peserta lain tp mampu menggetarkan panggung dan penonton TVOG. Sulit dijelaskan dengan kata2 . Luar biasa !!!
Snowy ⛄
Snowy ⛄ 2 aylar önce
Beautiful girl , with a beautiful voice sang this song perfectly, love ❤️ from Belfast UK Claudia 🙏🌟🌹
tian kinos
tian kinos 2 yıl önce
Мне нравится звук очень красивый и оживляющий. Поздравляю, Клаудия, я уверен, что ты чемпион. Привет любви из России. 🇷🇺❤️ Claudia 🇮🇩
Andi Rante
Andi Rante 2 yıl önce
Tak pernah bosan saya mendengar dan melihat penampilan anak ini lewat lagu ini, Spektakuler... Selalu saya nonton jika ada waktu luang.
dzeno rzv
dzeno rzv 2 yıl önce
how blessed must these people be to hear this live? 😌
Yetti Yosefina Ngelo
Yetti Yosefina Ngelo Yıl önce
April 2021 masih diulang. Tak pernah bosan. Penghayatannya luar biasa. Sukses Claudia.
Beverly Hill
Beverly Hill Yıl önce
CLAUDIA IS SO VERY BEAUTIFUL IN HER AMAZING RIGHT ON POINT VOICE IN TONE, EXPRESSION, POWER, AND THE LIST GOES ON AND ON. THERE ARE ENOUGH WORDS TO DESCRIBE WHAT I HEAR WHEN I LISTEN TO CLAUDIA. THIS SONG, "RUN" WAS SO BEYOND BRILLIANTLY DONE, IN STARTING OFF SO SOFT, CLEARLY GENTLE IN HER TONE AND THEN BUILDING UP TO A VERY POWERFUL FINISH. SO WELL DONE! SHE GAVE ME CHILLS ALL OVER MY BODY AS I LISTENED TO HER TRULY PERFECT TONE. THIS GIRL IS THE ONLY ONE IN THE WORLD (YES, WE ARE ALL UNIQUE) THAT CAN SING THE WAY SHE DOES AND DELIVERS SUCH GRACE AND BEAUTY TO EVERY SINGLE PERFORMANCE. THE HUMILITY IN HER BEING IS LIKE A ANGEL. I WISH CLAUDIA ALL THE RICHEST BLESSINGS FROM GOD, HER CREATOR, AND THE ONE THAT GAVE HER THE GIFT, SHE WORKED SO HARD TO PERFECT. BLESSINGS, DEAR ONE, ALWAYS~~BEV, U.S.A., VIRGINIA
Ha Stru
Ha Stru 2 yıl önce
Claudia ist die beste Stimme von allen wie kann man nur so perfekt singen 👍
BINTANG KEHIDUPAN
BINTANG KEHIDUPAN 2 yıl önce
Kirain claudia is die
jempol sikil
jempol sikil 2 yıl önce
Agree this song so so beautiful #SnowPatrol#Run with Claudia voice 🥰
Budi Setiawan
Budi Setiawan 9 aylar önce
The best of the best participants during The Voice of Germany ever
Hanny Guston
Hanny Guston Yıl önce
Dear i need to hear her sing the full version of this song! Must be really greattttt
Rudi Bogor
Rudi Bogor Yıl önce
U can type gottingen germany concert claudia RUN..... Her full version
Programming Is Easy
Programming Is Easy Yıl önce
Amazing voice when Claudia sang Snow Patrol "Run" .... amazing band performance in each music instruments ... Incredible judge ... the audience, the host .... Very entertaining ..
John Lomi
John Lomi Yıl önce
She sang LEONA LEWIS' version...
efhasjim
efhasjim Yıl önce
Indeed.both music& the artist are remarkable!
ChristopherMusic
ChristopherMusic 8 aylar önce
Eine der besten Gewinnerinnen von TVOG ❤️
LolgerTV
LolgerTV 2 yıl önce
Terimakasih Claudia anda telah membuat Indonesia bangga Ich war berührt, als ich deine Stimme hörte Claudia
Aven Thallar
Aven Thallar 2 yıl önce
@Hanz Bere amin gk ngerti bhs jerman gw soalnya😂😂😂 Kirain maria doang yg lolos tdi
Hanz Bere
Hanz Bere 2 yıl önce
@Aven Thallar Lolos
Aven Thallar
Aven Thallar 2 yıl önce
Gk lolos
hafizur rahman
hafizur rahman 2 yıl önce
Bangga sekali jadi Warga negara Indonesia... Claudia The best...
Putu Danang
Putu Danang 2 yıl önce
klo ikut kompetisi yg kya gini di Indonesia pasti nda llos Dr awal ,Untung ja dia ikut di Jerman
Nani Harahap
Nani Harahap Yıl önce
OMG keep repeating this again and again. Can't get enough with her performance. Proud of you as an Indonesian. Good luck with your career on upcoming years x
Belly
Belly Yıl önce
Her voice really blends with the music! effortless improvisation... love it a lot! so full complete performance !!
Ariana Rifani
Ariana Rifani Yıl önce
Suara nya bikin merinding... Pembawaan nya penuh dengan penjiwaan di tambah suara yg merdu... Ulang ulang terus lagu nya...... 😍😍😍
Lintang Lintang
Lintang Lintang Yıl önce
Sama bro, aku jg ngulang2 trus 🤭
Nilda Barbosa
Nilda Barbosa Yıl önce
The amazing Claudia Emmanuela Santoso another hit song. Her talent is out of this world. Love you 😍
Ahmad Haki
Ahmad Haki Yıl önce
Love u to from indonesia..
Keluarga pak Broto
Keluarga pak Broto 2 yıl önce
Claudia mengangkat pamor the voice of Germany, penyanyi yg bisa trending di suatu negara, menambah subscribe 250k hanya sebulan, bandingkan dgn 8thn hanya 1,1jt dan view 20jt dlm sebulan untuk sebuah lagu dlm audisi , yang lain tertinggi hanya 3 jutaan. Jadi ini simbiosis mutualisme, antara Claudia dan TVOG.
Triyo Ono
Triyo Ono Yıl önce
@Todorov Adhy yang sering ngundang yg bakat indonesia voice talen america.sering trending
Kale
Kale 2 yıl önce
Bravo #TVOG Viva #ClaudiaEmmanuelaSantoso
baron tez
baron tez 2 yıl önce
blh twu brpa pnganggurn di indonsia?? bnyak pa sdkit pa gmn?? org indonsia wktu kerjanya bnyak pa sdkit wktu sntainya gmn
Randy Wijaya
Randy Wijaya 2 yıl önce
@Manusia Biasa orang asing dia mah pura2 jd indo modal gugel trans wkwkwk trus di edit2 dikit tulisannya biar kesan indo tp bahasanya ngaco wkwkwk gk jelas wkwkk
Manusia Biasa
Manusia Biasa 2 yıl önce
@baron tez lu aja nulis kaga jelas, kan lu bilang orang indonesia di bilang pengangguran...kayanya ni orang indonesia palsu nih...
Mhayang Degumbis
Mhayang Degumbis 11 aylar önce
How many times I've watched this video,,I so love her renditions,♥️
Xiu Li
Xiu Li Yıl önce
The thing about Claudia, I think she doesn't know how good she is. Her voice and her stage present are so good.
Haris Rasyid
Haris Rasyid 8 aylar önce
What a voice.
Alberto Maffezzoni
Alberto Maffezzoni 5 aylar önce
It's unfair that record Company don't hold up and support this pure talent!!!
Roman D
Roman D 2 yıl önce
Happy birthday Claudia! Wish you will be the winner of The Voice of Germany 2019 alles Gute zum Geburtstag ❤️
Lc. 78
Lc. 78 2 yıl önce
@Roman D amin
Udin joss
Udin joss Yıl önce
Gak ada bosen2nya dengerin claudia nyanyi coba pas tampil lihat pasti seru
Michael Maitimu
Michael Maitimu Yıl önce
Kontrol yg bagus Claudia, pas masuk reffnya bikin merinding... ❤❤❤
4th Grader
4th Grader Yıl önce
Orang German suka suara2 trance, lagu nya pas buat feeling high, sampe2 jurinya pada kebawa...😀
dnm
dnm Yıl önce
Haha iya
Polartica Storm
Polartica Storm Yıl önce
Sublime and beautiful. Probably the best I heard Run ever sung.
12 1 Y 0 S T G
12 1 Y 0 S T G 2 yıl önce
This is the different. She is PURE. Every songs she sang is so pure. Her voice, her body language, the feeling she delivered. And that's so BEAUTIFUL.
Girlie Palmer
Girlie Palmer 2 yıl önce
She does!!! Awesome
Trustin Phillips
Trustin Phillips Yıl önce
I love this girl her voice is wow, she killed this song!!!
Hahaha...
Hahaha... 4 aylar önce
Gänsehaut beim Hören ihrer Stimme
eneno 2210
eneno 2210 Yıl önce
linda y hermosa voz divina Claudia saludos de Perú
Dang Quang Bach
Dang Quang Bach 7 aylar önce
lần đầu tiên nghe bài hát này cách đây gần chục năm rồi đã cảm nhận được là một tuyệt phẩm.
l.ucaott
l.ucaott 2 yıl önce
Mariel und Claudia sind verdient in den Live Shows, sie waren beide echt unglaublich gut 👍
Neele Fuchs
Neele Fuchs 2 yıl önce
Das stimmt
großkran fan
großkran fan 2 yıl önce
Alice' beste "Pferde im Stall" die beiden.
Mr. Moon
Mr. Moon 2 yıl önce
Halbfinale gibt keine live shows(Und ja Halbfinale ist auch live ich weiß)
Dert Hyy
Dert Hyy 11 aylar önce
¡ Amo INDONESIA, y Amo ALEMANIA(GERMANY), pues nos dieron a Claudia Emanuela !. (ArgentinA)
In Tjiang Tjhin
In Tjiang Tjhin Yıl önce
Claudia bernyanyi utk pendengarnya,bkn utk menonjolkan tehnik menyanyinya. Dan 1 hal yg tdk / jarang dimiliki penyanyi lain yaitu penjiwaannya utk sebuah lagu luar biasa. Itulah yg menjadikan Claudia berbeda .
Siti Aryanah Yanah
Siti Aryanah Yanah Yıl önce
Real.. Suara dari hati sangat indah di dengar Dunia senang mendengar suara kamu 😘😘😘
Bagus Rachman
Bagus Rachman Yıl önce
Saya putar berkali kali setelah dengar lagu ini. Suara dan teknik vokal Claudia sangat bagus 👍😍
Eni Lufina
Eni Lufina 2 yıl önce
nonton berapa kali pun selalu terbius dan jatuh hati lagi-lagi. semangat clauida, ingat semua perjuangan hingga berada dititik ini. ini panggung kamu lakukan yang terbaik menurut kamu. selalu kami dukung dari jauh melalui doa.
Naja Muddin
Naja Muddin 2 yıl önce
ya ampun terharu bgt bule lo teman claudia mereka kykny akrab
Naja Muddin
Naja Muddin 2 yıl önce
mnurutku rival cewek si claudia ini mirip jurinya alice
Naja Muddin
Naja Muddin 2 yıl önce
bule2 suka bgt ama claudia mungkin karna natural dan attitutny bgus kli y
Naja Muddin
Naja Muddin 2 yıl önce
@Eni Lufina klo di luar standing...y klo indonesia pasti diam aj.aplg maia.rossa.dani.anang..bunga.dll pasti tk di hargai mknya claudia ke luar negri
Naja Muddin
Naja Muddin 2 yıl önce
hostnya cakep amat
Аслан Тепцаев
Аслан Тепцаев Yıl önce
Шедевральное исполнение ))))))👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Аслан Тепцаев
Аслан Тепцаев Yıl önce
Реально уникальное исполнение и вокал у девочки👍
Adoel Anakdoeloe
Adoel Anakdoeloe Yıl önce
😀😀😀 ... Ngikut aj deh.... 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏..... 🤭🤭🤭
Adoel Anakdoeloe
Adoel Anakdoeloe Yıl önce
🤔🤔... Ngomong apa ya.... ???#$@!!
MM iChannel
MM iChannel Yıl önce
Claudia i still come back to listen to you singing this song, really love it
Liam Margono
Liam Margono Yıl önce
Me too
Daniel Silva
Daniel Silva 11 aylar önce
Uma voz poderosa
Wongso A
Wongso A Yıl önce
Like this version very much.. Thanks for a great voice, Claudie..
Marcos Reis
Marcos Reis 2 yıl önce
Claudia Emmanuela, already a superstar, when I see her sing I am thrilled because she sings with feelings with her heart. Claudia you will be the big winner because thousands of people are cheering for you. I am Brazilian and I am among these thousands of people who will applaud you as a champion.
Lc. 78
Lc. 78 2 yıl önce
@Marcos Reis amen amen
Marcos Reis
Marcos Reis 2 yıl önce
@Lc. 78 She will be champion
Marcos Reis
Marcos Reis 2 yıl önce
@depa kovak For sure music is really the universal language
Lc. 78
Lc. 78 2 yıl önce
@Marcos Reis thanks n amen
aim buzz
aim buzz Yıl önce
Claudia's videos have contributed at least 85 million views to the channel, and have added nearly half of the total subscribers as the 2019 season progresses.
Alesio Lorenci
Alesio Lorenci 2 yıl önce
Fenômeno...!
yonathan aja
yonathan aja Yıl önce
The next generation of great Indonesian singers, I'm proud of you !
Riko Andriadi
Riko Andriadi 2 yıl önce
luar biasa.. teknik vokal sama feel nyanyi nya dapet.. keren mbak Claudia.. I love you... 😍😍
Ah Nerede - 2. Bölüm 2. Fragman
0:57
Ah Nerede
görünümler 466 B
KUŞ UÇUŞU ELEŞTİRİSİ - DONATIN!
15:10
Murat Soner
görünümler 1,7 Mn
Snow Patrol - Run (Official Video)
4:21
Snow Patrol
görünümler 49 Mn
Leona Lewis - Run (Official Video)
4:51
leonalewis
görünümler 132 Mn
Chris Kläfford - Imagine - Original AGT audition
5:00
Chris Kläfford
görünümler 22 Mn
Who sang Leona Lewis' "Run" better? | The Voice Kids
5:18
Best of The Voice Kids
görünümler 961 B
Agalar
2:56
ElMusto - Topic
görünümler 287 B
Oğuzhan Koç - Aşk Beni Yendi (Official Video)
3:26
Oğuzhan Koç
görünümler 3,7 Mn
Yalan
4:04
Zeynep Avci - Topic
görünümler 681 B
Imdat
3:15
Murda - Topic
görünümler 233 B
Velet - Sazımı Duvara Astım
3:07
VELET MUSIC
görünümler 800 B
Murda & Hadise - Imdat (prod. Spanker)
4:47
Tefo & Seda Tripkolic - Le Le (Official Video)
2:45